top of page

Group

Public·46 members
Jeffrey Moseamedi
Jeffrey Moseamedi

Yuri Boyka 4 Film Online Subtitrat In Romana.epub


Yuri Boyka 4 Film Online Subtitrat In Romana.epub
Yuri Boyka 4 este un film de actiune si arte martiale din anul 2016, regizat de Todor Chapkanov si avandu-l in rolul principal pe Scott Adkins. Filmul este al patrulea din seria Undisputed, care il urmareste pe luptatorul rus Yuri Boyka, poreclit "cel mai complet luptator din lume".


In acest film, Boyka se pregateste sa intre in marile ligi ale luptelor, cand o moarte accidentala in ring il face sa isi puna la indoiala tot ce inseamna. El afla ca sotia celui pe care l-a ucis este in pericol si decide sa o ajute, chiar daca asta inseamna sa infrunte un mafiot periculos si corupt.


Download: https://vittuv.com/2w37B3


Filmul este plin de scene spectaculoase de lupta, in care Boyka isi demonstreaza abilitatile si determinarea. El trebuie sa faca fata nu numai adversarilor fizici, ci si celor morali, care ii testeaza credinta si onoarea.


Filmul a fost lansat direct pe DVD si Blu-ray in aprilie 2017, dar a fost disponibil online inainte de aceasta data. Unii dintre site-urile care ofera filmul online subtitrat in romana sunt:  • [Boyka: Undisputed IV Film Online Subtitrat in Romana HD]  • [Boyka: Undisputed IV - Joc murdar (2016) - Film - CineMagia.ro]  • [Boyka: Undisputed 4 - Joc Murdar (2016) Online Subtitrat]
Filmul are o durata de 86 de minute si este clasificat R pentru violenta si limbaj. Este un film recomandat fanilor genului de actiune si arte martiale, care vor aprecia performanta lui Scott Adkins si coregrafia luptelor.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page