top of page

Foodies Group

Public·50 members
Jeffrey Moseamedi
Jeffrey Moseamedi

Shkarko Fjalor Shqipitalisht Falas


Shkarko Fjalor Shqipitalisht Falas
Nëse jeni duke mësuar gjuhën italiane, ose keni nevojë të përktheni ndonjë fjalë nga shqipja në italisht ose anasjelltas, ju mund të shfrytëzoni disa fjalorë online ose offline që ju ofrojnë kuptimin dhe shqiptimin e fjalëve. Në këtë artikull, do t'ju prezantojmë disa opsione për të shkarkuar falas fjalor shqipitalisht në kompjuterin tuaj ose celularin tuaj.


Fjalor Italisht Shqip italisht per shkarkim - Shqipopédia
Ky është një fjalor i bazuar në një program që ju lejon të kërkoni, të krijoni lista praktikimi dhe të printoni fjalët që doni të mësoni. Fjalori ka 6354 fjalë shqip italisht dhe 5912 fjalë italisht shqip. Ju mund ta shkarkoni falas nga linku i mëposhtëm:


DOWNLOAD: https://jinyurl.com/2w2VdE  • [Shkarko Fjalor Italisht Shqip]
Për të përdorur këtë fjalor, ju duhet të instaloni programin dhe databazën e listave të fjalëve në të njëjtën dosje. Pastaj, ju mund të hapni programin dhe të kërkoni për fjalet që doni, ose të krijoni lista për të bërë praktikim. Ju mund të zgjidhni edhe shpejtësinë dhe mënyrën e praktikimit, automatike ose interaktive.


Fjalor Shqip FJALË
Ky është një fjalor shqip-shqip online që është i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe i pastruar nga ngarkesa ideologjike komuniste. Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht. Ju mund ta vizitoni faqen e internetit të këtij fjalori në linkun e mëposhtëm:  • [Fjalor Shqip FJALË]
Për të përdorur këtë fjalor, ju duhet thjesht të shkruani një fjalë në kutinë e kërimit dhe të shtypni Enter. Ju do të shihni kuptimin, sinonimet, antonimet, pjesën e ligjërimit dhe shembujt e përdorimit të asaj fjale. Ju gjithashtu mund të abonoheni tek Fjala e Ditës për të marrë një email çdo ditë me një fjalë interesante dhe kuptimin e saj.


Shkarkoni falas FESH fjalorin shqip shqip - Tech Al Lajme Teknologjike
Ky është një fjalor i bazuar në fjalorin shqip-shqip i vitit 1984. Ky fjalor ka rreth 40000 fjalime dhe 80000 kuptime. Ju mund ta shkarkoni falas nga linku i mëposhtem:  • [Shkarkoni falas FESH fjalorin shqip shqip]
Për të përdorur këtë fjalor, ju duhet të hapni skedarin e shkarkuar dhe të klikoni mbi ikonën e FESH. Ju do të shihni një dritare ku mund të shkruani një fjalë dhe të shtypni Enter. Ju do të shihni kuptimin, sinonimet, antonimet, pjesën e ligjërimit dhe shembujt e përdorimit të asaj fjale.


Këto janë disa opsione për të shkarkuar falas fjalor shqipitalisht në kompjuterin tuaj ose celularin tuaj. Shpresojmë që ju të gjeni atë që ju përshtatet më mirë dhe të përfitoni nga këto burime për të mësuar gjuhën italiane ose për të përkthyer fjalë nga shqipja në italisht ose anasjelltas.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page